JESTEŚMY MALI, DLATEGO BARDZIEJ SIĘ STARAMY.

Ceny mięsa zmieniają się dynamicznie w każdym tygodniu. Poniżej znajduje się cennik z całym dostępnym asortymentem.

W przypadku zainteresowania naszymi produktami, prosimy o kontakt telefoniczny, lub mailowy.
Wtedy prześlemy Państwu obowiązujący i aktualny cennik.

WIEPRZOWINA

CENA (netto) zł/kg

PODROBY

CENA (netto) zł/kg

Elementy bez kości

Podroby wieprzowe

Schab środkowy b/k

14,90

Ośrodki kompletne

3,45

Kark b/k

15,00

Wątroba

3,85

Polędwiczki

19,50

Serca

5,25

Bok b/żeber

14,40

Płuca

2,95

Bok b/ żeber b/skóry

15,40

Ozory

11,95

Szynka b/k

11,60

Nerki

2,95

Szynka b/k mięśnie

13,50

Podroby wołowe

Biodrówka b/k/ Ogonówka b/k

10,80

Ozory

14,25

Łopatka b/k extra

10,50

Serca

4,60

Golonka b/k

10,40

Jądra

15,25

Mięso klasy II A 80/20

9,00

 

 

Mięso klasy II B 50/50

5,50

Podroby cielęce

Podgardle b/skóry

6,50

Ośrodki kompletne

10,95

Podgardle z/skórą

5,60

Wątroba

21,50

Policzki

19,85

Serca

5,50

Słonina

5,00

Płuca

4,85

Tłuszcz drobny twardy

3,00

Ozory

28,00

Tłuszcz drobny miękki

2,00

Nerki

4,50

Skóry

2,20

Grasice

38,00

Uszy

5,50

 

 

Ewolementy z kością

 

 

Schab z/k

11,50

 

 

Kark z/k

11,80

 

 

Żebra paski

18,40

 

 

Żebra mostkowe

7,90

 

 

Szynka z/gol I Szynka b/gol

8,20

 

 

Biodrówka z/k

7,80

 

 

Łopatka z/gol I Łopatka b/gol

7,10

 

 

Bok z/żebrami

13,40

 

 

Golonka przednia/tylna

8,20

 

 

Nogi przednie

4,60

 

 

Nogi tylne

2,50

 

 

Głowy

2,50

 

 

Ogony

5,10

 

 

Kości schabowe/karkowe/paluchy

1,20

 

 

Kości rurkowe

0,60

 

 

Półtusza agencyjna klasy S

7,40

 

 

Półtusza b/głowy b/szynki klasy S

7,90

 

 

WOŁOWINA

CIELĘCINA

Elementy bez kości

Elementy bez kości

Antrykot b/k

39,80

Udziec b/k

42,8

Rostbef oczyszczony b/k

40,30

Łopatka b/k

36,25

Polędwica

79,00

Górka oczyszczona b/k

51,85

Kark b/k

19,60

Kark b/k

25,8

Łopatka b/k

24,00

Mostek b/k

25,8

Mięso klasy I

24,40

Polędwiczka

61,85

Łata

18,70

Mięso klasy II

22,8

Mostek b/k

24,00

Gicz b/k

35,25

Pręga b/k

20,60

 

 

Policzki

27,80

 

 

Mięso klasy II

13,80

 

 

Tłuszcz drobny

3,40

Elementy z kością

Elementy zadu wołowego

Udziec z/k

35,25

Górka z/k

28,25

Żebra

19,9

Górna zrazowa

31,00

Mostek z/k

19,9

Ligawa

35,10

Gicz

22,85

Skrzydło

27,30

Gicz stojąca

28,85

I krzyżowa

28,10

Kości

5,10

Dolna zrazowa

27,30

Kości rurkowe cięte

5,10

Mięso wołowe b/k

27,30

Tusza cielęca

19,6

Elementy z kością

 

Ossobuco

30,85

Antrykot z/k

23,00

 

 

Rostbef z/k

25,40

 

 

Szponder

18,90

 

 

Pręga z/k

18,20

 

 

Ogon

21,50

 

 

Kości cięte

0,90

 

 

Ćwierci zadnie

16,40

 

 

Ćwierci kompletne

14,40

 

 

Ćwierci kompletne 290+

14,80

 

 

Ćwierci przednie

13,60

 

 

Kotlety/Steki

Cena (netto) zł/kg

Schab wieprzowy z kością

12,50

Schab wieprzowy z kością profilowaną

19,00

Ossobuco wołowe

21,00

Antrykot wołowy z kością

24,00

Rostbef wołowy z kością

26,40

Antrykot wołowy bez kości RIB EYE

40,30